CULTURA

 

A partir del pròxim dia 21 d'abril, naix un nou proyecte radiofònic.
 
 

Radio 93.1 en colaboració en la revista Món Actual, presenta un nou programa semanal dedicat al món i la cultura valencianes:

"Món Actual Radio"

Un programa que ompli un dels buits existents en la ràdio valenciana a on es tractaran diversos temes d'actualitat, i en diversitat de continguts, en un format similar a l'edició en paper de Món Actual, la revista en Llengua Valenciana del grup Edicions Mosseguello.

El programa, que tindrà una duració de dos hores, començarà a les 20 h i estarà dirigit per Josep Vicent Guillot, director de la revista Món Actual.

El palmito de continguts es preten que siga variat i en ampla participació dels oyents. Es tractaran semanalment els temes d'actualitat i agenda cultural, notícies, debats i coloquis aixina com entrevistes a diverses figures i personages valencians.

L'oyent tindrà cabuda i participació activa, tant per mig del teléfon com per mensageria i correu electrònic, donant d'esta manera veu als ciutadans i als seus problemes, inquietuts, queixes i alegries diaries.

Poden sintonisar Radio 93.1 en tot l'àmbit de la província de Valéncia, en FM i per mig d'internet per a tot el Món en www.radio931valencia.com