La campanya de boicot inicià per Coalicio Valenciana bota als mijos de comunicacio nacionals
Les televisions nacionals i la prensa digital tambe es fan eco de la campanya de boicot als productes catalans inicià per Coalicio Valenciana


La campanya inicià per Coalicio Valenciana de boicot als productes catalans està generant tanta expectacio que despres de movilisar a l´opinio publica valenciana no ha tardat en alcançar un pla nacional i botar als mijos de comunicacio mes importants.
 
D´este modo televisions de cobertura nacional com Telecinco i Antena 3 estan realisant un ample seguiment de la campanya de boicot, oferint numeroses informacions sobre els anuncis publicats per Coalicio Valenciana en varios mijos de comunicacio valencians.
 
La prensa digital tambe ha arreplegat en les seues pagines la campanya de boicot als productes catalans i el rebuig al catalanisme anexioniste. Aixina Periodistadigital.com, prestigios diari madrileny d´informacio general, es fa eco de la campanya publicitaria iniciat per Coalicio Valenciana en distints mijos de comunicacio valencians. El diari digital arreplega l´anunci de Coalicio Valenciana recolzant el boicot als productes catalans publicat el passat dimats en el periodic Las Provincias i en el qual s´anima a l´enviament massiu de mensages de repulsa al F.C. Barcelona davant el malestar sorgit davant el seu recolzament a l´imperialisme catalaniste. Periodistadigital.com està dirigida pel prestigios periodiste Alfonso Rojo i conta en una difusio mija de mes de 10.000 llectors diaris.
 
Tambe arrepleguen la campanya de boicot atres mijos d´informacio d´edicio digital com Noticiaspyme.com que oferix el mateix contingut que Periodistadigital.com entre atres.

 


 

Llista de productes catalans

Comunicat del GAV

Periodista Digital

Noticias PymeFondos d´escritori                                                                                                         


 

Descarregar fondo d´escritori pera PC                                                                  _____

1. Fes clic en el fondo que mes t´agrade sobre la resolucio que millor s´adapte.

2. Quan aparega la finestra, fes clic en el boto dret en l´image i elegix “Establir coma fondo” en el menu que aparega.

Descarregar fondo d´escritori pera Mac____________________________________

1. Fes clic en el fondo que t´agrade. La resolucio que s´ajusta millor al teu escritori apareix marcà dalt en negreta.

2. Mantin apretà la tecla “Control”; a continuacio, fes clic en l´image del navegaor i guarda l´image en l´escritori.

3. Pera els usuaris de Mac OS X: fes clic en el “Dock”, selecciona “Preferencies del sistema” i, a continuacio “Escritori”. Arrastra l´image hasda “Image actual de l´escritori”

Pera usuaris del Mac OS Classic (8.1 , 9.x): obri el panel de control, selecciona “Apariencia” i a continuacio, “Escritori”. Arrastra l´image a “Image de l´Escritori” en el panel d´imagens esquerre i fes clic en “Aplicar”.EL PALLETER.com    Comentaris sobre la web i el seu disseny: mestreweb@elpalleter.com