OPINIO

ELS CATALANISTES DE GANDIA VOLEN FER EL CORRELLENGUA DURANT LA FIRA (o com burlarse d'un poble)


Albert Pla - Coalicio Valenciana Gandia
 

Botanse per complet l'acort municipal de traure el catalaniste correllengua de la Fira i Festes de Gandia, el casal Jaume I d'esta ciutat ha anunciat este mati que el dia 29 de setembre, en plena Fira i Festes, celebraran el correllengua fent un pasacarrer en la "flama de la llengua" des de la centrica plaça dels colomets passant pel carrer major fins al monument a Ausias March, a on llegiran el manifest del correllengua 2006 en acabant sopar i concerts de rock en catalá. Ademes el president d'esta asociacio va dir que era un acte en defensa de la nostra llengua i de valencianisme. Recordarem els lemes del correllengua dels ultims anys i vorem la clase de valencianisme que fan i de quina llengua parlen, per no comentar els simbols que exhibixen i els territoris que defenen.
 
        2005: “El nostre valencià, el català de tots”
        2004:  "Som un sol poble i parlem català"
        2003:  "Català, llengua i futur per a un poble"
        2002:  "Català, llengua d'Europa"
 
    Una volta més el catalanisme demostra la seua calanya, mentir, enganyar, falsificar..., saben que si trauen de la fira est acte sera un fracas perque el poble de Gandia no vol ser catala i ho demostrá l'any passat en la manifestacio contra el correllengua organisá per Coalicio Valenciana i Gival.
 
    Esperem la rapida reacció del sr. Alcalde i tots els membres de l'Ajuntament de Gandia per a que no es porten a fi actes no autorisats per este Ajuntament, lo que crearia un perillos precedent.
 
    Aprofitem per a convocar a tot lo mon valencianiste a que el proxim dia 7 d'octubre a les 19h. acudixca a la plaça de l'Ajuntament de Gandia a la manifestacio a favor de la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra identitat, es dir, en contra del correllengua.