OPINIO
 

Dret a Viure, Dret a Nàixer
 

Colectiu Ampareumos/ El Colectiu Ampareumos vol denunciar la política de mort que esta seguint El Govern Sabater i la complicitat de molts mijans de comunicació que com en els moments foscs de la humanitat, comunisme, nazisme, etc, estan incomplint el seu deure informar i convertint-se en mers instruments propagandístics del poder, mers còmpliços del genocidi, el pijor genocidi de la història.


Des de chicotets hem deprés tota una tiramenga de drets i llibertats a que tenim dret, valga la redundància, per haver naixcut. Dret a portar una vida digna, dret a l'educació, dret a una vivenda digna, dret a...; Llibertat d'expressió, llibertat de reunió,... En l'Espanya de hui, tenim dret cobrar una pensió quan acaba la nostra vida laboral, a cobrar una ajuda quan perdem el treball, a assistència sanitària, a decenes de coses, ¿pero i el primer dels drets, el dret a nàixer? Sense este, de res servixen els atres. Puix mos lo estan furtant.


¿Que societat hem creat, a on els nostres polítics estan implantant el dret a l'assessinat d'un fill? ¿Mos hem tornat folls? ¿Algú té dret a apegar-li dos tirs al seu veí per tindre la música alta? ¿Algú té dret a assessinar el seu fill de 3 anys per pintar la butaca de sa casa en tempera? ¿I a matar al bancari que li va vendre una hipoteca que ha arruïnat la seua vida? ¿O al governant que mos ha portat a la situació dramàtica en la millons d'espanyols mos trobem? És ridícul, immoral i inhumà, que una mare, incitada en molts cassos per meges que conseguiran un diners, assessine el seu fill. ¿Qui gana en tot açò? ¿Qui porta a paraïsos fiscals els enormes beneficis d'este genocidi? ¿Qui està llegislant per a que es puga portar a acabe impunement?


En l'Alemanya nazi era llegal esterilisar a deficients per a que no foren una càrrega social, en la llei del moment en la mà van assessinar gitanos, judeus, dissidents polítics. Hui, en l'Espanya del sigle XXI, uns senyors, aprofitant la delegació que els espanyols li van otorgar en les eleccions per a llegislar, pretenen instaurar un sistema genocida a on no se gestionaran ajudes, soports econòmics ni sicològics per a que la mare puga portar al món al seu fill ya viu, a on no s'oferirà la possibilitat de facilitar que la mare cedixca al fill en adopció per a que no haja de matar-ho, a on no se respectara adequadament la llibertat dels meges per a objectar, a on se'ls marcarà en llistes negres per no voler participar en l'orgia de sanc i diners, a on s'estigmatisarà al dissident, a on ya des de la més tendra infància es popularisarà la tècnica assessina de l'abort en les aules infantils, de forma obligatòria, sense contar en els pares.

¿És esta la societat socialista del senyor Zapatero? Una societat a on serà difícil nàixer i a on, ya des de chicotets, els fills seran robats als pares i li'ls impedirà educar-los adequadament segons les seues creències, si algú se posa dolent se li incitarà al camí fàcil (total, "serà un llastre per a la societat"), quan conseguim una determinada edat, ya haurem vixcut suficient i "és millor que no patixes" i mentres mos donaran una casa hipotecada de 45 metros a on ni hi haja lloc per a un chiquet. NO SENYOR PRESIDENT. Esta societat de mort no la volem. Volem una societat de vida.


En la reforma de la llei de l'abort, tots els partits polítics es retraten i mos ensenyen als espanyols els que són. EL PNV va votar per l'assessinat de nonats, el PSOE, ERC, IU, atres grupusculs enrepresentació en el Parlament, i el PP ... ¿Que fa el PP? A on esta el PP? Pareix que en açò, com en moltes atres coses el PP es posa de costat per a no molestar o inclús des d'alguns membres del partit es recolzen les mesures genocides.


Senyors polítics, el Dret a la Vida, el Dret a Nàixer, és tan important que per a suprimir-ho considerem imprescindible que es realise un referèndum i es pregunte als espanyols si estan disposts a participar activament en l'assessinat en massa de sers humans de poques semanes de vida.


Per tant, des del Colectiu Ampareumos, solicitem al govern i als polítics que "mos representen" ,que realisen una consulta abans d'implantar el dret a matar.

Colectiu Ampareumos.