POLITICA

 

Coalicio Canaria i el BNG recolzaran "l´unitat de la llengua"

Si hui per hui considerem casi natural les postures conjuntes de vascs i catalans en el seu proyecte per al desmembrament de l´Estat i la creacio d´uns "països catalans" independents, ara resulta que es sumen ad estos desgavellats els gallecs i canaris.

Estos partits nacionalistes presentaren, junt a PNV, CIU, ERC i atres, en el Congres una esmena conjunta per a modificar nostre Estatut, l´Estatut dels valencians, ya que es veu que no els agrà que els parle en ell de nostre idioma, els agrà mes que els nomenem catala.
Estos imbecils politicastros pretenen tancar la porta al "secessionisme llingüistic" clavantse aon no els criden i interferint en el desenroll d´un Estatut precisament en algo que ad ells no els afecta en absolut.

L´ensomi nacional-imperialiste dels separatistes pancatalanistes necessita mes recolzaments i a falta de veus mes qualificaes han recorregut ad estos que es veu que no tenen res millor que fer de portaveus d´estos tipos.

Quan es complixen trenta anys de la Marcha Verda com a minim els de CC deurien tancar la boca i dedicarse a defendre la seua terra sense clavarse en assunts que no els incumbixen, no siga que en un futur els espanyols mos oblidem d´ells, que ganes mos estan entrant.