02 de febrero de 2007
 

COMUNICAT DEL GRUP D’ACCIO VALENCIANISTA

Despres de que el Fiscal General de l’Estat, Candido Conde Pumpido i el PSC hagen denunciat a Juan Garcia i Sentandreu i Coalicio Valenciana, per la campanya Nadalenca del “Cava Antiestatut. El cava del boicot als productes catalans”. El GAV vol expresar a l’opinio publica el següent comunicat:

Que recolçem i continuarem recolçant a CV per mig de la recollida de firmes, movilisacio ciutadana, distribucio del “cava antiestatut” o en son defecte les accions populars que nostra entitat considere oportunes en el seu moment, per tal de defendre-nos d’este nou atac a la nostra Identitat Valenciana i Personalitat.

Des del GAV no anem a consentir que qui demostra dia a dia la seua valenciania com es el cas de Joan Garcia i Sentandreu -una demostracio que aplega per mig de fets plens de patriotisme- siga ficat en el punt de mira del catalanisme mes radical e intolerant, utilisant per mig de l’instrumentalisacio del poder judicial Espanyol la criminilisacio de tot moviment Valencianiste o acte patriotic en defensa de nostre Regne, en este cas politic, quedant una vegada mes el imperialisme català en evidencia, i lo que es pijor, demostrant en esta intervencio politico-catalanista que el Valencianisme lleal i sentiment popular estàn en busca i captura, com venim denunciat des de fa 30 anys en el GAV.

Des de nostra entitat animem a totes aquelles persones que tinguen un minim de respecte i amor pel Poble Valencià a que s’unixquen a mosatros, continuant i promocionant el boicot davant d’aquells que nos neguen continuament, sent el catalanisme el cancer ad erradicar de nostre Regne de Valencia.

El GAV sempre estarà al costat i defenent a qui realment defenga a nostre Poble Valencià –sense paraleles intencions-, i hui per hui Coalicio Valenciana en la figura de Joan Garcia i Sentandreu es l’unic que ho esta demostrant.

“Lladren … llavors cavalquem”. (El Quixot).