09 de febrero de 2007
 

SECCIO GAV-MELIANA - CREAT PER EX-MEMBRE PJV.

Tenim el plaer de comunicar que està consilidada la seccio local del GAV-Meliana, des d’on es promouran activitats en pro i defensa de la llengua i identitat valenciana, mai catalana.

Dita tasca l’encapçalarà el que baix subscriu, de qui tenim que dir que es un ilusionat mamprenedor per i per a lo Regne de Valencia, sent u mes dels molts que des de i sempre en l’anonimat, ho donen tot per sa Patria Valenciana a canvi de res, manco tindre la consciencia tranquila de fer-ho tot per la terra que els va vore naixer o adoptar.

El que baix subscriu prove d’una associacio nova i inexperta, la P.J.V. de la que s’ha donat de baixa per propia voluntat, una baixa provocada per les discrepancies en alguns membres de la “cupula” que la forma. Segons nos ha comunicat, en la P.J.V. el personalisme d’uns pocs, com tambe els interessos privats de cadascu d’estos els està portant a una continua batalla interna, creant “families” a l’estil PP, tantejos en “tercerviistes” -els que agarren el tercer cami cap al catalanisme-, interessos politics; com voler presentar-se en son dia com a les joventuts d’O.N.V. Partit que acata l’A.v.ll. i que vol “festejar” en el BLOC segons diu en un articul son secretari general i un llarc etc.

Donem la benvinguda a el que baix subscriu al GAV, un puesto on lo que importa realment no es ser mes o manco conegut, si no que per damunt de tot tenim a nostra Patria Valenciana, nostra Real Senyera, nostre Idioma Valencia, nostra Personalitat Valenciana i nostra lluita 365 dies a l’any contra aquells que nos neguen continuament.

En el GAV no tenen cabuda aquells que utilisen les associacions valencianistes per a que els servixca de trampoli a la politica o com comfirma el que baix subscriu, que no perdona ni tolera les mentires, personalismes, ansies de poder, tergiversacions, enganys, utilisacions, manipulacions o acusacions.

El que baix subscriu vol fer publiques un parell d’observacions per apreci a la bona gent i amics que encara estan dins de la P.J.V. :

1/ Agraïx de tot cor que fora de la ma de la P.J.V. son entrada en el moviment per la defensa de l’identitat valenciana.

2/ Capdet, una iniciativa mampresa i treballada per el que baix subscriu sent desplaçat despres quan ya no fea falta, autovanagloriant-se el Sr. Alejandro Esteve, ex President de la citada Plataforma.

Comença una nova etapa patrio-cultural valencianista en Meliana, poble que està ple de valencianistes, pero que desgraciadament està actualment en les mans del catalanisme a l’estil “tripartit” – PSPV/EUPV/BLOC - , des del GAV desigem que el proxim 27 de maig canvien les coses, i de ser el GAV una associacio perseguida i discriminada per tota esta gent, pase a ser reconeguda com a lo que es, el pilar impolut del valencianisme des de que naixque fa 30 anys.

La veritat vos farà lliures. (Jn 8, 32)

J.J.Dj.P. soci nš400 de la PJV