17 d'abril de 2007
 

Bona acollida dels Vallers i Valleres al GAV

El passat dumenge 15 d’abril el GAV es presentà en la fira XXIV FEPAM-FECOM de Sant Vicent Ferrer de la ciutat Castellonenca i per supost Valenciana de Vall D’Uxo, i ho ferem denunciant el VET a nostra participacio en la mateixa fira que hem patit la gent que formem el GAV.

Es varen repartir en la mateixa entrada de la fira unes dos mils quartilles denunciant que per ser valencians, valencianistes i per defendre lo nostre, lo valencià, per mig de la cultura se nos havia negat nostra participacio, ya que entre el mateix president de la comissio de festes de Sant Vicent Ferrer el “senyor” Bernardo Esbri i l’alcalde han impedit que el GAV estiguera present en la fira u per accio –Bernardo Esbri- i l’atre per omissio –Josep Tur-, ya que l’alcalde se va desentendre totalment del problema.

Tambe denuniem publicament per mig d’estes llinies i en les fotos enviades lo que ya nos esperavem que passaria, que el valencianisme cultural –GAV- a segut vetat. Pero l’utilisacio per part dels socialistes per a fer catalanisme com es el cas del moviment a favor del poble saharaui –com tot lo mon sap que ix d’ells este moviment- ha segut colocat en el lloc mes transitat de la fira, en la mateixa avinguda Cor de Jesus.

Volem deixar clar que esta nova accio del GAV no va en contra de la festivitat de Sant Vicent Ferrer de la localitat de Vall d’Uxo, ni molt manco, on una gran cantitat de gent en un esforç economic grandissim realisa tots els anys en la localitat de Vall d’Uxo, repetim que no va contra ells, pero si que va contra aquells que s’aprofiten de la seua possicio en estes comissions festives per a fomentar les seues ideologies politiques i neutralisar als que no pensen com ells ni defenen lo d’ells, com ha ocorregut en el vet cultural que hem patit la gent del GAV- impedint-nos la participacio.

El GAV sempre estarà front aquells que nos neguen dia a dia com a valencians, com es el cas del catalaniste de Bernardo Esbri, com tambe dels que estant dins de la mateixa comissio, i per meninfotisme, miren i callen deixant fer lo que vol algu que desconeix allo que tot democrata coneix perfectament la llibertat d’expressio, i no actuant i aprofitant eixa llibertat d’espresio per a donar ales i facilitats als pensen com ell. Com es el cas de la associacio catalanista pro-saharaui que ha montat enguany en la fira.

Finalisem dient que l’any que ve tornarem ad intentar estar en la fira esperant, aixo si, que el “senyor” Bernardo Esbri, ya no estiga al carrec de la comissio de Festes de Sant Vicent Ferrer, recordant-li ad este “senyor” lo que ya li hem dit en nostra denuncia repartida en la fira: “qui no creu en lo que representa no pot estar al seu carrec”, sent este el cas de Bernardo Esbri.