22 d'octubre de 2007
 

Llibre d'Or de Meliana, signat pel GAV

Manuel Latorre, president del Grup d’Accio Valencianista, es va reunir el passat dijous 18 d’octubre en l’alcalde de Meliana, Blas Devis.

L’alcalde de la localitat convidà a nostre president del G.A.V. a signar el Llibre d’Or de Meliana, no sent gens extranya esta accio tractant-se de Blas Devis. Es tracta per tant d’un reconeiximent per part de l’Ajuntament de Meliana cap al Grup d’Accio Valencianista creem que motivat, ya no soles per les numeroses activitats i conferencies Patrio Valencianes que venim desenrollant tant en Meliana com en el Cap i Casal, si no per ser i tractar-se d’una entitat valenciana i valencianista puntera en l’actualitat en quan a volum de socis, activitats, i sobre tot, per la total independencia de que fruim a l’hora de la defensa de nostra identitat valenciana, no estant ni havent estat mai lligats ni subjugats a cap interes politic, sent aço lo que nos ha fet sobreviure en este mon de compres de voluntats, podent estar com estem hui en dia commemorant nostre trenta aniversari.

En una reunio on predominaren les bones paraules i intencions entre les dos parts, l’Ajuntament de Meliana en paraules de son alcalde Blas Devís -en tot un acte de valentia-, nos mostrà el seu recolzament cap a nostra lluita, aixina com tambe oferint-nos la seua colaboracio i ajuda en un futur proxim, algo que nos anima a continuar en la mateixa llinea d’accio.

Des del G.A.V. desigem que el recolzament de Blas Devis cap al G.A.V. no quede en sencilles pero sinceres paraules, com tampoc orfe, fent des d’estes llinies que vostes estan ara lleggint, una crida a que atres poblacions de lo Regne de Valencia estenguen la ma cap al G.A.V. d’igual manera com ho ha fet l’alcalde de Meliana Blas Devis, no quedant-se en una simple anecdota lo realisat.

Contacta en mosatros:
Valencia, Regne de Valencia
C/Pintor Gisbert nš17, baix. (dilluns i dijous a partir de les 19:00h)
info@gav-valencianistes.com