Benvolguts amics i amigues valencianistes:

Soc Juan García Sentandreu i d´esde estes entranyables pagines vullc fervos aplegar un emocionat abraç, individual i a cadascu de vosatros, per tot el calor, carinyo i ira compartida per este desagradabilissim episodi en el que s´ha evidenciat fins a on es pot aplegar per tal de fernos mal a les persones que estem al front de la lluita valencianista.

A tos els que m´heu enviat cridaes i mensages que pel seu numero no podré contestar, vullc donarvos les gracies i demanarvos que sigau ahi, com sempre, al peu del canó, perque la vostra presencia i perserverancia valencianista es, com vos he dit atres vegaes, el millor estimul, el mes important, en lo desig diari de superacio que tinc.

I vos el demane especialment per a Elena Muñoz per a que el seu patiment per l´ocorregut el duga de la millor manera posible, reconfortada per la vostra amistat i companyerisme que, segur, li servirà tambe per a seguir treballant en l´anim i patriotisme demostrat per ella, dia a dia, en les seues responsabilitats al front de Coalicio Valenciana. 

Tambe vullc aprofitar este mensage-post per a fer public el meu agraiment personal a Jose Manuel Vidagany, el meu advocat en este desagradable asunt, companyer i amic. I a Vicente Boluda, com no. I a Baltasar Bueno i a Valencia Hui. I als membres de la Policia Nacional per la seua profesionalitat i respecte cap a mi en les dependencies de la Jefatura de Valencia.

Vos demane que me doneu uns dies per a descansar emocionalment i posarme al front del meu bufete d´advocat i empreses, tan olvidaes estos ultims anys per la meua dedicacio al valencianisme i al partit.

Espere que en lo que queda d´aci a estiu tinga una nova oportunitat valencianista per a donarvos personalment a tots este abraç que ara vos envie d´esde estes pagines.

Amics, germans, ahi va l´abraç.    

¡Agarreulo!