CULTURAEl Grup d'Accio Valencianista concedix el PREMI LLEALTAT 2009 a En Juan Vanrell i Nadal

 
En el transcurs de la conferencia que Juan Vanrell donà en la seu del GAV, el Secretari General de l'entitat, Nelo Font, li va fer entrega al President de “l'Academia de Sa Llengo Balea” de la carta en la que se li concedix el prestigios guardo, que enguany aplega a la seua 11 edicio. El moment va ser especialment emotiu, tant per la calorosa acollida del public, com per les sentides paraules que Vanrell,que una volta recobrat de l'emocio inicial, va dirigir a tots els presents.

A continuacio reproduïm la carta en que se li notifica la concessio del PREMI LLEALTAT 2009.

Estimat i benvollgut En Joan Vanrell i Nadal

En molt de plaer li comuniquem que, per acort unanim de la Junta Directiva del Grup dÁccio Valencianista del passat 2 de febrer , es decidi concedirli el PREMI LLEALTAT 2009.

Les raons son moltes, entre les que es destaquen els molts anys en defensa del valencianisme , naturalment, al mateix temps que mos aporta la seua experiencia i bon fer per la defensa de la llengua balear que, per la rao del seu naiximent, manté des de la seua anima. Es per aixo que es premia la llealtat per al seu poble i el valenciá agermanats en moltes coses bones i, per desgracia en el avasallament pancatalaniste.

Enhorabona i, aixina es unix al grup de lleals que escomençaren en 1999 per En Jose Maria Guinot, seguit de En Leopold Penyarroja, Na Amparo Cabanes, En Joan Garcia Sentandreu, En Miquel Ramon, En Joan Gil Barberá, En Ricart Garcia Moya, En Chimo Lanuza, En Vicent Baixauli i En Anfos Ramon el passat 2008.

L’ acte d'entrega del guardo tindra lloc en el Hotel Astoria del Cap i Casal el proxim 29 de maig durant el transcurs d'un sopar de germanor valencianiste.

En el Cap i Casal a 26 de febrer de 2009