En Valencia, cap i casal, a 2 de març de 2009
 

El Grup d'Accio Valencianista convida a tots els valencianistes a participa este proxim dimarts dia 3 en el “Dia de la Llengua Valenciana”


Este dimarts dia 3 de Març els valencianistes celebrem un any mes El Dia de la Llengua Valenciana. Un 3 de març de 1459 va faltar el mes gran poeta que les lletres valencianes han conegut. Per a commemorar i homenajar com es mereix al gran Ausias March, des de fa mes de trenta anys el GAV ve realisant diferents actes junt a la tomba del poeta de Beniarjó, que es troba en la Seu de Valencia.


El GAV vol convidar a tots els seus afiliats i simpatisants a sumar-se a estos actes i a participar junt a la seua Junta Directiva en l'ofrena floral que demà a les 12 del mig dia farem en la lapida de Ausias March. Tot el que tinga gust de sumar-se a este mereixcut homenage podra fer-ho acodint a la porta de l'Almoina de la Catedral de Valencia.


Mentres atres que se diuen a si mateixa valencianistes conmemoren el dia de Sant Jordi, o el 22 d'Abril (dia en que en 1616 falta Miguel de Cervantes ), mosatros ho fem el dia 3 de Març com homenaje a una de les figures mes destacades de tot el Segle d'Or de les lletres valencianes. Des de el GAV llamenten i denunciem la falta d'interes i de presencia de les nostres autoritats municipals i autonomiques en estos actes de celebracio del Dia de la Llengua Valenciana