4 d'abril de 2008
 

¿PP valencianiste?

La maquinaria pesada i ben engranada de desinformacio i traicio al poble valencià dirigida pel PP a tornat a donar els seus fruts, alguns nos diran que exagerem, atres que es mentira, o atres que simplement el PP no es aixina i soles que busquem des del GAV fer mal a donya Rita i a Paquito, pero a la gent -inclossos els politics que encara que no s’ho creguen continuen sent humans- se la juja pels seus actes i el PP no para de fer tot lo contrari que pregona en els seus mijos de comunicacio, no para de fer catalanisme o en son defecte concessions cap ad este.

Quan encara estem els valencianistes alucinant per lo que verem l’atre dia per part de la consellera de “incultura” Trini Miró, del PP, que s’en anà a fer-li la cort al “tripartit catalaniste” per a la commemoracio -¡¿encara?!- del naixement de Jaume I, en un acte on la consellera va estar de cos present, mut pero present, somrient totes les barbaritats i falsetats que es digueren, discursos que insultaven clarament a l’inteligencia i sentiments de tots els bons valencians, ¿que va fer Trini? Res, res de res, no va fer res per a deixar on li correspon a nostra Patria Valenciana, deixant i dient les coses cristalines a tots estos impresentables. Trini te clars sintomes de que el traje de la cultura valenciana li ve massa gran o que senzillament està d’acort en els catalanistes, des del GAV apostem per lo ultim.

Puix ara resulta, previa decisio electoral, de que els valencians no estem representats en Madrit per cap partit, no havent cap politic en Madrit que nos defenga en un poquet de dignitat. Ocorrent els desproposits llamentables com el dut a terme pel reelegit president de la camara territorial, el senador Javier Rojo en son discurs on va fer un ullet als idiomes cooficials de Espanya, menyspreant a l’Idioma Valencià, ya que per als politics de la nacio l’Idioma Valencià no existix. ¿I on estaven els que sempre estan desgarrant-se les vestidures per lo nostre en vespres, i soles en vespres electorals? ¿on? Puix on sempre han estat, en el bando contrari que li fan creure a la ciutadania valenciana, en el bando dels catalanistes, ya que el PP es u mes d’ells, cosa que queda demostrada pels seus fets i no paraules ya que estes se les endu el vent.

¿On estava el senador del PP, el senyor Chiquillo per a defendre esta burla cap a nostra llengua milenaria? Des del GAV suposem que praticant el seu deport favorit, parar la ma, callar i mirar per ad un atre costat en estos temes.

O per dir atre “de pes” en el PP de Valencia pero no de Madrit, el cap de llista pel PP en Valencia Gonalez Pons. ¿On estava? Segurament prenent-se una cerveseta en els seus amiguets del tripartit català ya que solen quedar prou a sovint per a dilapidar a nostra terra valenciana, ¿recorden qui redacta la creacio de la AVL? ¡¡premi!!.

Estem segurs de que este tipo de traicions van a ser un com l’accio d’una aixeta mal tancada, que pareix que no passe res donant l’impresio de que no cau, pero que al final s’empastra tot i ya es massa tart, sent massa tart, el cas, per als valencians. I no mos val allo de que es millor el PP que el PSPV ya que han demostrat any darrere any, accio darrere accio, que els dos estan ad un gran nivell de catalanisme i antivalencianisme.

Esperem i desigem que el poble valencià siga capaç de despertar d’esta mort a l’estil fuga butà, sense enterar-se mentres se dorm.