En Valencia, cap i casal, a 13 de Giner de 2009
 

El Grup d'Accio Valencianista s'adherix a la peticio de la Fundacio Nou Valencianisme


El Grup d'Accio Valencianista va acordar en la seua primera Junta Directiva de l'any afegir-se a l'iniciativa de la Fundacio Nou Valencianisme de demanar al Valencia C.F.que denomine al seu nou estadi “REGNE DE VALENCIA”. Des de el GAV compartim totes i cadascuna de les paraules dites pel president de Nou Valencianisme, Juan GŠ Sentandreu, respecte a l'importancia de que el nou camp del Valencia CF aglutine tradicio i modernitat al mateix temps que se convertix en un referent unic a nivell mundial.

Considerem que el fet de dir-li “REGNE DE VALENCIA” al nou estadi serviria per a acostar-lo mes rapidament als milers de valencianistes que historicament han vist en el Valencia CF la representacio maxima de l'essencia del poble valencia. De la mateixa manera que en plena “Batalla de Valencia” la Junta Directiva que presidia Ramos Costa va prendre l'encertada decisio de que l'equip jugara la final de la Copa del Rei de 1979 (que per cert guanyaren al Real Madrit en 2 gols de Kempes) en l'equipage de la senyera, guanyant-se el reconeiximent i l'agraïment general. Ara es el moment de que els actuals dirigents prenguen un atra decisio historica i nomenen al nou flamant estadi com “REGNE DE VALENCIA”.

Al mateix temps volem aprofitar per a comunicar que des d'el GAV anem a escomençar una campanya de concienciacio en tot l'ambit valencianista per tal de conseguir el major numero d'adhesions possibles a l'idea de la Fundacio Nou Valencianisme. Per lo que convidem a totes les penyes valencianistes, associacions culturals i deportives a que se sumen a esta brillant iniciativa.